top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Unge Dialog takker for 2019. -og skifter navn.

Det er helt fantastisk, at se tilbage på de sidste 9 måneder, hvor Unge Dialog har fået lov til stille og roligt at finde sin vej.

Der har været mange fine snakke. Mange svære snakke. Mange ærlige snakke. Mange udviklende snakke og ikke mindst mange snakke, der er mundet ud i en flot forståelse af livet og en smuk selvindsigt. Jeg er vild med det.

Unge Dialog skal være stedet, hvor vi tør sætte ord på det svære. Hvor vi tør, sætte ord på det, der skal leve og det der ikke skal med videre. Kun ved at sætte ord på det hele, er det virkeligt, og kun derigennem kan vi arbejde med det.

Unge dialog skal være stedet, hvor du bliver set og hørt og støttet i det, der skal være din vej.

Unge Dialog tør at holde rummet for dig, når du har brug for det.

Tak til alle jer, der har været omkring mig, både før opstart og efter opstart. Jeg er glad i mit hjerte, når jeg tænker på hver og en ♥

Tak til alle jer, der har delt mine opslag, følger min blog, læser mine ord og i det hele taget, altid er klar, med opløftende ord og skub bagpå.

Efter at have arbejdet en del med min forretningsplan, har jeg taget en stor beslutning, som betyder, at Unge Dialog fremadrettet kommer til at hedder:

Ghita Grønne, Unge- og Familierådgivning.

Velkommen i 2020.

… og TAK ♥


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page