top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Min virksomhed vokser og jeg er SÅ stolt

Jeg har i løbet af de første 4 måneder i 2020, femdoblet min omsætning, i forhold til 2019. Jeg startede min virksomhed i 2019. Havde gang i business 3 måneder, og var så ude at rejse i 2 måneder, hvorefter jeg re-startede, og havde 3 måneder mere. Så kunne jeg skrive 2020, med nyt navn ”Ghita Grønne Unge & Familierådgiver”. 2020 skulle blive året, hvor jeg løftede mig selv, min virksomhed og min mission. -at gå indad, før du går udad… Det ser ud til at lykkes for mig og jeg er SÅ stolt.

”Det er som om, at verden bliver mere og mere i farver, i stedet for i sort/hvid. Sådan glimtvis…” sagde en ung kvinde, som jeg taler med. Jeg smiler og jeg bliver glad, helt ind i hjertet.

Det er så svært at fortælle, hvad mit arbejde med mennesker går ud på, og der er heller ikke en simpel forklaring på det, men mange forskellige. Udgangspunktet er aldrig ens og målet kender vi ikke. Den bagage vi har med, er pakket forskelligt og ser forskellig ud og den er i høj grad med til at definere vejen frem.

Det der har betydning for mig, i mit arbejde, er at få det hele menneske med. Det betyder, at vi skal have fat i åndedrættet, kærligheden, kroppen, kreativiteten og bevidstheden.

Som oftest møder jeg mennesker der er forvirret og i tvivl. Usikre, bekymret, bange og måske angste. Deres blik er udad og de bruger uforholdsmæssigt meget energi på at se på verden og på andre og hele tiden forholde sig til det. Eller sagt med andre ord, hele tiden holde sig selv op mod verden. Er det godt? Er det skidt? Er jeg god? Er jeg skidt? Der peges fingre og der fortælles historier om udefrakommende ting, der irriterer eller gør livet besværligt. Der er masser af forventninger og bekymringer og tankerne flyver afsted. -og der. Lige der, er jeg så taknemmelig over at være den, der får lov til at guide dem tilbage hjem i sig selv, hvor der kan etableres ro og glæde og kærlighed.

Ikke 2 mennesker er ens og det er det, der gør det så spændende og uforudsigeligt for mig at arbejde med. Det der kræver kreativitet og omstillelighed. Det der kræver lytning og åbenhed og ingen planer. Det der kræver, at jeg står godt og sikkert i mit liv og som kræver, at jeg ikke måler min succes i, at andre skal nå i et bestemt mål. Min succes er, når en ung kvinde siger: ”Det er som om, at verden bliver mere og mere i farver”.Hvis du har lyst til at se verden mere og mere i farver, så vil jeg meget gerne være med til at nå et spadestik dybere ned i dig selv og dine kompetencer. At få dig helt ind i din egen kerne, og give dig en forståelse af, hvad det vil sige at gå indad, før du går udad. At kunne stå op for dig selv og tro på, at det du føler er rigtigt for dig. At få ryddet op i tanker og virkelighed og hjælpe dig til, at være god nok, som du er. At finde en ro i livet og en tro i livet. Mest på dig selv <3

Dit liv er lige her, lige nu. Du kan tage en lille bid af det, eller du kan få det hele. Det kommer ikke af sig selv, men med flid, åbenhed og fokusering, skal vi nok nå i mål sammen.

Glæder mig til at høre fra dig, hvis du vil have min hjælp og støtte.

Kærlig hilsen

Ghita

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page