top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Jeg har fået mig et fint sted

Efter snart 3 år i min virksomhed, har jeg nu fundet en adresse, væk fra min private adresse. Det har nu været en fornøjelse at have mit samtalerum i mit eget hjem, da jeg kunne være fleksibel, have sene samtaler og ikke mindst sige ja til en enkelt snak på en søndag. Nu bliver det lidt anderledes, og dog.

Jeg har nemlig fået adresse i Ringsted. Samme adresse, hvor jeg snart åbner min forretning .DRØJ

Mit samtalerum er allerede indrettet og klar og jeg har haft mine første par besøgende i min sofa. Det fungerer fuldstændigt fantastisk og jeg kan mærke den bedste ”vibe” i rummet.

Jeg går og lurer på omgivelserne og de rytmer, huset og baggården har, og jeg håber sådan, at jeg stille og roligt kan finde en måde, at lave min egen indgang på, bagom.

Det skal nok komme. Et skridt ad gangen. Der er både en bagdør, en trappeopgang og en dør ind til mig, så ud over kost og spand og lidt skuremiddel, så må det kunne lade sig gøre. Jeg lurer lidt videre, og melder ud, så snart jeg har en plan.At flytte ”mit rum” til andre lokaler, har ikke været uden tanker. Jeg har fra starten af vidst, hvordan det skulle indrettes og hvilke farver der skulle være. Jeg har kunnet mærke stemningen langt før jeg overtog lejemålet og jeg har i mit indre, flyttet alle de spændende og gode møder fra mit gamle rum, med over i det nye. Det er nemlig vigtigt for mig, at det første der melder sig hos mine besøgende, er tryghed og varme.

Den første sætning, jeg hørte fra en ung pige på 14 år var:

” Shit her er hyggeligt. Sådan et værelse gad jeg godt have”.

Så kan jeg ikke opnå mere og alt faldt på plads hos mig. Tak Tak Tak…

Samtidig med at jeg flytter ”hjemmefra” udvider jeg min virksomhed med flere typer samtaler. Jeg tilbyder nu også Par samtaler og Kvinde til Kvinde samtale.

Jeg tilbyder Par samtale til par, som af den ene eller den anden grund, har brug for et sæt øjne og ikke mindst et sæt ører, til at forstå de mønstre, som spiller sig ud i et hvert forhold. Jeg kan være med til at åbne op for den svære samtale og give begge parter en forståelse for den andens virkelighed. Jeg arbejder ud fra nysgerrighed og kommunikation og sætter en stor værdi i at holde det rum der kan være svært at være i, når noget skal frem og kigges på. Mit udgangspunkt er, at der skal være plads til begge og jo bedre vi er til at fortælle vores egne følelser og behov til den anden, jo renere bliver kommunikationen.

​Mine Kvinde til Kvinde Samtaler tager udgangspunkt i min erfaring, at mange kvinder strækker sig uhensigtsmæssigt meget, i forhold til, hvad de kan holde til. Det være sig i parforhold, på arbejdspladsen, som mor og blot som menneske. Det betyder, at jeg ofte sidder med kvinder, som har tabt sig selv. Måske ikke helt i livet men ind imellem i situationer, hvor det ikke er hensigtsmæssigt. Det at tabe sig selv, giver lavt selvværd. -og med lavt selvværd, strækker man sig, for at passe ind og ikke fylde for meget. Altså en uhensigtsmæssig cirkel. Hvis du gerne vil udfordre dig selv og finde ind til din kerne igen, hjælper jeg dig gerne med det. Det handler nemlig om at gå indad, for at gå udad. Find din kerne, hold fast ved den, træk vejret og mærk efter.

Jeg fortsætter med mine Familie Samtaler, hvor det altid er godt, at forventningsafstemme mellem far og mor og fortælle hinanden, hvad vi synes fungerer og hvad der ikke fungerer. Derfor kan det være godt med en 3. part, der kan styre samtalen og se tingene udefra. Jeg faciliterer gerne et rum, hvor vi frit kan tale om familien og familiens mønstre, børneopdragelse, regler, struktur, forkælelse, kærlighed, parforhold og meget andet.


Alt sammen foregår på min nye adresse Sct. Hansgade 22B, i Ringsted og du kan blot ringe, sms´e eller maile til mig, hvis du er interesseret i at vide mere eller booke en tid. Se eventuelt mere på hjemmeside www.ungedialog.dk og find mig gerne på både Facebook og Instagram, så du kan holde dig opdateret. Du kan også finde mig på GoMentor: https://www.gomentor.dk/mentorer/ghitagroenne

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page