top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Jeg glæder mig til mandag…

Landet. Eller er i gang med at lande.

Efter 2 måneders rejse på motorcykel, er det meget stort at komme hjem til et helt hus, med have. Stort, som i ordets bedste betydning.

Det er også stort inde i hovedet og der bruges meget energi på at samle trådene sammen, sortere og ordne indtrykkene. Snakke og forstå og lande igen med køleskab, fjernsyn og strøm i stikkontakter.

Det blæser i Danmark og solen varmer ikke så meget, som da vi sad i Atlasbjergene og holdt os på lårene, fordi solen brændte gennem de tykke motorcykelbukser.

Maden smager fantastisk og kaffen i haven om morgenen, kan ikke sammenlignes med noget andet, for mig. Her er fredfyldt. Her er ro. Her dufter og her er grønt.


På mandag går det løs igen. Med hverdagen og med gøremål og med aftaler og opgaver. Det bliver skønt. Jeg glæder mig. Jeg har mod på mit liv og jeg har lige nu muligheden for, selv at præge det hele. Det skal jeg gøre med den største respekt for mig selv.

-for en rejse giver også et godt og fint indtryk af, hvor der kan justeres i livet og i én selv. I parforholdet og i familien. Det vil jeg bruge og lytte på og det vil jeg på bedste vis, dele ud af og hjælpe andre med at finde ind til, uden at skulle køre 11.000 km. gennem Europa og Marokko.

For mig er det så vigtigt at få delt ud af min forståelse for, hvor vigtig gode og sunde relationer er. Hvordan vi skaber dem. Hvad vi skal tage ansvar for og hvordan vi kan få talt om det, der er svært. Åbne op for forståelsen af, hvorfor vi bliver udfordret og hvordan vi kommer videre, med os selv i god behold. Hvad vi gør ved andre og hvilket ansvar det kræver. Hjælpe andre til at få det godt med sig selv og støtte op omkring et vaklende selvværd. Se tingene lidt ovenfra og ikke pege fingre men nævne det der er svært for dig.

Jeg skal åbne op for alt det sunde. For god energi. For en rank ryg. For kunsten at tale med hinanden og se hinanden. For ærlighed og for kærlighed.


James Nolan Gandy

Jeg glæder mig til mandag

53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page