top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Er du egentlig ægte dig?


Hvem er du egentlig?

Dit hjerte banker for dig og sender energien rundt i din krop. Du kan vælge at bruge det på DIG, eller du kan vælge at have flere forskellige ledninger ud til andre “dig´er”og dermed få lidt mindre energi, til den enkelte.

Det kan sagtens være, at du har det godt med at være flere forskellige personer. Det kan være en indeni og en anden udenpå. Det kan dog både være utroligt energikrævende for dig selv og ikke mindst utrygt for de mennesker, der er omkring dig. For det kan næsten altid mærkes, at du svæver mellem de forskellige “dig´er”

Du kan være svær at “indfange” og svær at skabe et helt ærligt nærvær sammen med. -for hvem er du egentlig? Du bliver ikke mindst svær at stole på.

Vi giver køb på os selv, når vi prøver, at være lidt her og lidt der. Vi bliver skarpe på, ikke at reagere på det vi mærker, og vi bliver gode til, at undskylde og udskyde, overfor os selv. I samtalerne bliver vi medløbere og lader stå til, med undskyldningen, at vi er ligeglade og ikke gider at bruge energi på det. Vi ved godt selv, hvad vej vi vil gå. -Men ved vi egentlig det? Og er ligeglad ikke det værste at være?

Hvis vi i for lang tid, har skulle være i forskellige udgaver af os selv, kan vi tilsidst blive i tvivl om, hvilken en der er den ægte og ærlige. Vi bliver fremmede for os selv og kan miste vores selvværd, da vi ikke har fat i kernen, som er den, vi opbygger os selv gennem.

Livet lever dig, og ikke omvendt!

-at passe ind i et bestemt selskab om dagen på arbejdet eller i skolen, og et andet om aftenen og måske et helt tredje i en telefonsamtale, rykker rundt i det inderste og kræver et godt solidt arbejde, for hele tiden, at finde et nyt ståsted, i de nye omgivelser. Det har en høj pris og jo længere vi er i det felt, jo mere skal der arbejdes, for at finde ind til kernen, når det endeligt gælder.

Så mit råd til dig, der kan genkende dette, er:

Vær dig selv, med alt hvad det indebærer. Accepter dig og dit. Vær ærlig og tal ud fra det. -også selvom det kan skuffe modparten. Derigennem bygger du dig selv op og via den sårbarhed, kommer dit mod.

Du vil fremstå som tryg og nem at aflæse og stille og roligt, vil dit liv gå i den retning, du ønsker og du vil leve det liv, der før levede dig.

God tur.

Ghita
52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page