top of page
Søg
  • Forfatters billedeGhita Grønne

Det bliver så spændende...

Foto: Adam Grønne


2021 har været et vildt år.

Det har det også for mig og min Unge- og familierådgivningsvirksomhed. Virksomheden er vokset igen og denne gang en hel del, og det er jeg vildt stolt over. Specielt fordi året har budt på lidt af hvert og en del måneder, hvor der har været lukket ned.

Jeg kommer ikke sovende til det. Jeg arbejder. Jeg gør mig umage. Jeg forbereder mig og læser op og jeg er 100% tilstede i samtalerne. Jeg arbejder sene eftermiddage, aftner, og weekender og jeg gør det, fordi jeg elsker det.

For 1 år siden, ændrede jeg mit navn fra Unge Dialog til Ghita Grønne Unge- og familierådgivning. Måske det har gjort en forskel? Jeg ved det ikke, og jeg kommer aldrig til at vide det, men jeg kan godt lide tanken om, at ved at ændre små ting, kan der ske store forandringer. Det er nok i virkeligheden noget af det, jeg arbejder med, dagligt.

Endnu engang takker jeg af for i år, ved at sige tak for tilliden til alle de unge og familier, som har krydset min vej.

Jeg har fået lov til at få indblik i mange menneskers liv og udfordringer og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at ikke 2 mennesker er ens og ikke 2 mennesker, har de samme udfordringer. Vi kan arbejde med noget der ligner, men altid med en personlig twist. Det er med til at holde mig skarp og lyttende og med til aldrig at kende svar eller løsninger. Jeg elsker det kreative moment der skal være og jeg elsker den kunst det er, at kunne sætte sig i et andet menneskes sted, for en stund.

Der har været familier omkring mig, som har været i vildrede og hvor livet har gjort ondt. Familier, som har været åbne og nysgerrige på sig selv og som har turdet dele tanker og følelser med mig. Det er jeg meget taknemmelig over.

Mit nye år, 2022, skal fortsætte i samme stil, dog med et nyt tiltag. Jeg får pr. 1.3.2022 et lokale i Ringsted bymidte, hvor det vil være muligt for mig, at afholde samtaler. Ligeledes vil det være muligt for andre at leje mit lokale, hvis dette skulle være ønskeligt. Jeg vil også udvide min virksomhed med workshops, hvor der vil være fokus på de gode snakke, inderlighed og selvomsorg. Dette vil også finde sted i mine nye lokaler og vil være for voksne såvel som for unge.

Mere herom senere, når alt er på plads.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og jeg håber vi kan komme godt og sikkert i gang med det nye år, på trods af tidens udfordringer.

Ghita
38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page