top of page

Familie samtale:

Det er altid godt, at forventningsafstemme mellem far og mor og fortælle hinanden, hvad vi synes fungerer og hvad der ikke fungerer. Derfor kan det være godt med en 3. part, der kan styre samtalen og se tingene udefra. Jeg faciliterer gerne et rum, hvor vi frit kan tale om familien og familiens mønstre. Børnopdragelse. Regler. Struktur. Forkælelse. Kærlighed. Parforhold og meget andet. 

Par samtale:

Jeg tilbyder samtale med par, som af den ene eller den anden grund, har brug for et sæt øjne og ikke mindst et sæt ører, til at forstå de mønstre, som spiller sig ud i et hvert forhold. Jeg kan være med til at åbne op for den svære samtale og give begge parter en forståelse for den andens virkelighed. Jeg arbejder ud fra nysgerrighed og kommunikation og sætter en stor værdi i at holde det rum der kan være svært at være i, når noget skal frem og kigges på. 

Mit udgangspunkt er, at der skal være plads til begge og jo bedre vi er til at fortælle vores egne følelser og behov til den anden, jo renere bliver kommunikationen. 

Kvind til Kvinde:

Min erfaring gennem mange års samtaler er, at mange kvinder strækker sig uhensigtsmæssigt meget, i forhold til, hvad de kan holde til. Det være sig i parforhold, på arbejdspladsen, som mor og blot som menneske. Det betyder, at jeg ofte sidder med kvinder, som har tabt sig selv. Måske ikke helt i livet men ind imellem i situationer, hvor det ikke er hensigtmæssigt. Det at tabe sig selv, giver lavt selvværd. -og med lavt selvværd, strækker man sig, for at passe ind og ikke fylde for meget. Hvis du gerne vil udfordre dig selv og finde ind til din kerne igen, hjælper jeg dig gerne med det. Det handler nemlig om, at gå indad, for at gå udad. Find din kerne, hold fast ved den, træk vejret og mærk efter. 
 

bottom of page